Dak- en gevelrenovatie in de voedingssector @ Frigilunch te Veurne

Het dak van een bedrijfshal renoveren terwijl de productie verder loopt? Geen probleem voor Indur dankzij goede afspraken van met de klant! Bekijk nu dit mooie en uitdagende project.

Vraag van de klant

Frigilunch uit Veurne produceert kant-en klaar maaltijden. Ze contacteerden ons om het asbesthoudende golfplatendak van hun bedrijfshal te saneren en het plaatsen van nieuwe geïsoleerde bardageplaten (sandwichpanelen). Echter, hun productie – onderworpen aan de strenge voorwaarden uit de voedingssector – diende wel verder te kunnen blijven lopen.  Een perfecte uitdaging voor Indur.

Het gebouw bestaat uit aaneengesloten daken met tussenliggende bakgoten die enkel gedeeltelijk langs de zijkant bereikbaar waren met een kraan. 

Onze oplossing

Dankzij goede afspraken met de klant en een feilloze werforganisatie konden we circa 3600m² dak, 260m² gevel en 240m goten vernieuwen binnen de vooropgestelde periode van 3 weken in November 2021 . Voor enkele cruciale zones waar er interferentie was met de productie werkten we in het weekend wanneer er daar niet geproduceerd werd. 

De bestaande bakgoten tussen de daken werden uitgekuist, geïsoleerd en bekleed met EPDM.

Heeft u ook een  industriëel dak dat toe is aan een renovatie? Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen u graag!