Over ons

Dakwerken, Gevelbekleding en Asbestverwijdering van uw Bedrijfshal of Loods.

Nieuwe uitstraling én isolatie

Is uw bedrijf toe aan een nieuw dak of een nieuwe gevel? Indur verwijdert asbesthoudende of slecht isolerende materialen en vervangt ze door een veilige dak- of gevelbedekking. Op die manier geven we bestaande gebouwen een frisse nieuwe uitstraling én zorgen we ervoor dat ze voldoen aan de huidige isolatienormen.

Geen dak of gevel is te moeilijk

Heeft uw loods of bedrijfshal een erg groot dak, is het moeilijk toegankelijk, of staan er binnen dure machines die niet verwijderd kunnen worden? Dan is Indur de partner die u zoekt! Geen dak of gevel is te moeilijk voor ons: we vinden altijd een oplossing voor uw situatie.

Dakwerken, Gevelbekleding en Asbestverwijdering van uw Bedrijfshal of Loods.

Wij onderscheiden ons door

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Wat u ook nodig heeft: wij passen ons aan aan uw bedrijf. Zo kunnen we in fases, in het weekend of ’s nachts werken wanneer de situatie daarom vraagt.
Complexiteit

Complexiteit

Is (een deel) van uw bedrijf moeilijk toegankelijk? Staan er machines in uw bedrijfshal die beschermd moeten worden? We vinden altijd een oplossing!
Continuïteit

Continuïteit

We werken altijd op een manier die u zo weinig mogelijk hindert. Zo kunnen we samen de continuïteit van uw bedrijf verzekeren.